29 thoughts on “19 Tips Voor Jonge Ondernemers: Hoe Word Je Een Succesvolle Ondernemer”

 1. Deze video komt op zo'n goed moment! Samen met mijn tweelingzus (beide 17) ben ik bezig met het opzetten van een bedrijf, helemaal aan het begin van dit hele proces. Bedankt voor je advies. Kun je misschie hierover een serie maken? Wat ondernemende tieners moeten weten voor ze beginnen ect. Dat zou echt top zijn!!

 2. Ik ben 13 jaar en ik wil nu al beginnen met ondernemen. Alleen ik kan niet iets verzinnen. Wat is slim om te doen? Ook op mijn leeftijd.

 3. 1-Start vandaag nog met ondernemen ondanks jouw studie.

  2- Niet doen wat jouw vrienden doen vaar jouw eigen koers varen.

  3- Geen advies van ouder mensen aannemen.

  4-To drink or not to drink- beste keuzen maken.

  5- Probeer jouw standaard te verhogen (discipline, omzet, inkomen).

  6- Leren van andere ondernemen.

  7- Werk gratis voor mensen om de skills te leren.

  8- Vertouw jouw gevoel, volg jouw gevoel, elke mislukking is een…

  9- Als je denkt dat jij kan waarschijnlijk dat ook.

  10-Niet bang zijn voor pijn…."Ouders niet begrijpen "(risico durf te nemen)

  11-Niet uitstellen met implementatie om het imperium op te bouwen…

  12-Jonge mindset is minder gehinderd.

  13-Niet bang zijn geef voldoende gas…

  14-Give on all.

  15-Wordt master in sales.

  16-Niet al te grote commitment aangaan.

  17-Besef dat jij gift/Eigenschaap hebt dat oude mensen niet hebben.

  18-Direct marketing (sales webpagina's , overtuigen tekst) verkoop via internet. Postcast "I love marketing ".

  19-Have a fun… hebben lol mee in ondernemerschap geniet van processen.

 4. Bedankt ik ben 13 naar weet al best lang dat ik ondernemer wil worden maar ik weet nog niet met wat.kan je mis een video makken die wat meer kinder uitleg heeft alvast bedankt 🤩

 5. Hallo ,ik ben Ruby 16. ik had het laatst met mijn moeder over een eigen tweedehands winkeltje van paarden. woon namelijk in Tsjechie en je ziet dit echt niet hier. mensen moeten of ver rijden of online. Deze tips "ideeen" zijn zo goed. ik ga er hopelijk gebruik van maken en ga dit zeker naar mijn moeder sturen. supper bedankt !

 6. Hoi Eelco.
  Super inspirerende video. Dank daarvoor
  Ik ben zelf hovenier. Sinds April vorig jaar voor mijzelf.. De omzet valt tegen. Ik merk dat er meer input nodig is.
  Ik ben zelf 27 jaar. Is deze video relevant voor een hoveniers bedrijf denk je ?
  Veel oud geld, maar er moet een manier zijn. Ik ben zelf niet het type dat zich kan vinden in de vele business modellen van deze tijd, ( Zoals dropshipping, webshops etc ) Ik ben zo gezegt meer van de oude stempel.
  Ik probeer de juiste mindset te vinden, maar als ik kijk naar het hoveniers vak dan zie ik mijzelf meer als persoon die heel hard werkt voor relatief weinig geld. Ik denk wel dat er veel groei mogelijk is in dit werk, en dan meer in de zin van inventies van machines of producten zoals plantenbakken etc. Ik vind het zelf erg leuk om te handelen, en producten te verkopen. In mijn werk zitten er super veel "loze uren" En ik mis daarbij ook een beetje de visie over waar ik nu heen wil. De ene kant van mij zegt, ga weer in loon dienst, en de andere kant zegt in mij dat ik hier een succes van kan maken.. Als je enig advies of tips hebt voor mij in deze branche dan ben ik daar erg blij mee. Heb je nog mooie boeken toevallig die je aan kunt raden?

  Groet,

  Brian

 7. Hey Eelco, ik ken je niet en ben op deze video terecht gekomen vandaag. Ik zat echt in een negatieve spiraal met mijn onderneming en haal hier al super veel uit! Ga zo door, je hebt echt invloed op jonge ondernemers! Ik voel de oprechtheid in je video, je hebt er een nieuwe abonnee bij 😀

 8. Heel erg bedankt voor deze video! Ik ben zelf pas 13 jaar maar ben al een tijdje bezig met het startte van een eigen bedrijf. Het is allemaal best lastig, en moeilijk omdat er niet een stappenplan is voor een eigen bedrijf opstarten 😉 Ik heb veel aan je tips gehad dus bedankt daarvoor!
  Groetjes Femke!

 9. Ben 16 wil wil heel graag beginne met ondernemen maar loop vast op een goed idee ben bereid om hard te werken weet dat de eerste jaren niet makkelijk zullen zijn. Iemand tips?

 10. Deze video vind ik echt magische. Door deze video ben ik echt geïnteresseerd geraakt om een goeie ondernemer te worden en hierdoor kreeg ik door dat ik wel al op level zit, wat me beetje zelfvertrouwen geeft dat het wel goed komt.
  Heb deze video wel al ongeveer 20x gezien😂

Comments are closed.