Afl. #122 – Als je meer klanten wilt helpen, denk dan als een echte ondernemer


De meeste ondernemers willen het liefste gewoon bezig zijn met hun vakgebied. Met het helpen van mensen. Ik snap dat als geen ander. Want uiteindelijk is dat de reden waarom je doet wat je doet, toch?

Alleen, om de mensen te kunnen helpen waar jij het verschil voor wilt maken, is het wel nodig om deze mensen te bereiken en te zorgen dat ze klant bij je worden. Want dan kun je pas écht het verschil voor ze maken.

Daarom is het belangrijk om te gaan denken als een ondernemer. Om de acties te gaan nemen die een ondernemer zou nemen. Zodat je heel veel mensen kunt gaan helpen met datgene wat jij te bieden hebt.

In deze podcast (aflevering #122) ontdek je hoe je kunt gaan denken en doen als als een echte ondernemer. Zodat je makkelijker de klanten krijgt die je wilt. En voor meer mensen het verschil kunt gaan maken.

Liefs,
Wendy

PS. Meer Tips & Inspiratie om met een IJzersterke OndernemersMindset en het bewust toepassen van de Wet van Aantrekking je bedrijf te laten groeien en je impact in het leven van anderen te vergroten, vind je op www.powerinyou.nl/linkjes

PPS. Volg me ook op Instagram voor dagelijkse inspiratie en tips om te groeien als ondernemer en met je bedrijf: www.instagram.com/wendy_powerinyou.nl/
Facebook Group Machine