Bart Brands: Giftige Vruchten | #64


Deze week neemt Bart Brands ons mee door zijn persoonlijke reis door de geschiedenis. Hij heeft het over harde lessen die we als mens en samenleving maar niet willen leren en we daarom gedoemd zijn om dezelfde fouten te maken. We leven nu in tijden waar we zien wat het resultaat is van het negeren van die lessen.

Vind je de V for Valentine podcast vet? Steun ons met een bijdrage zodat de podcast door kan gaan én zodat we veel meer vette content kunnen maken. 👉

Join ons Telegram kanaal 👉
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
📺 Volg Robert via:
▪️
▪️
▪️

🎮 Volg Boris via:
▪️
▪️

🚀 V for Valentine is te vinden op Spotify, Apple Podcast en Youtube:
▪️ Spotify:
▪️ Apple:
▪️ Youtube: ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Wil je geen enkele video meer missen? Geef deze video dan aan thumbs up, abonneer op ons kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist! 👉🏻
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#veiligheid #goud #economie #geschiedenis #libertarisme #boerenprotesten #voedselveiligheid #dictatuur #dystopie #vervolging #vrijheid #rechtstaat #grondrechten #terrorisme #boerenprotest #politie #D66 #BBB #hetkloptniet

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Facebook Group Machine

30 thoughts on “Bart Brands: Giftige Vruchten | #64”

 1. Wat nou als ze de blockchain vervangen door Holochain? Dan moet je dalijk ook een ID hebben online. Zie het als Windows 8 dat naar 10 gaat. 8 is dalijk helemaal niet meer te gebruiken bijna. En dan ben je ineens niet meer anoniem met je crypto transactie.

 2. We hebben nu al (in maand 7) de complete productie van de aarde (vis, hout) van een jaar geconsumeerd. Hoezo kunnen er nog 2x zoveel mensen op de aarde wonen? Nederlanders hebben trouwens al in maand 4 de productie van de aarde van een jaar geconsumeerd, dus leuk hoor, 2x zoveel mensen erbij, maar dan mag je je huidige levensstandaard verlagen naar dat van in een sloppenwijk. Dat spreekt niet echt van naastenliefde, behalve voor een Christen natuurlijk, het lijden van de mensheid is natuurlijk een nobel streven. En uiteindelijk komt Jezus je wel redden door het brood te vermenigvuldigen met een sprankje wishfull thinking.

  De enige reden dat de wereldbevolking zo is toegenomen is gebruik van kunstmest en antibiotica, allebei onhoudbare toepassingen op de lange termijn. Je zult echt moeten kiezen, minder mensen of je levensstandaard drastisch verlagen. Echt weer een naïeve vetgemeste Nederlander die denkt dat het fruit tot in de hemel groeit, je zou bijna begrip krijgen voor het WEF.

 3. Libetarisme wordt door die elite/parasieten niet getolereerd. Al eeuwen niet. Dat is, volgens mij, de enige rede dat 'het nog nooit gedaan is'. Plus dat we dat niet echt weten, of het echt nooit gedaan is. Geschiedenis wordt geschreven om mensen te leren wat die elite wil dat mensen leren. Ik denk zelf dat er 'libetarisme' heeft bestaan in vele (kleine) 'spirituele' gemeenschappen.

 4. Mooi interview Robert met Bart, ik volg hem al een tijdje en vind zijn analyses altijd heel verhelderend. Voor mij dus een toevoeging van info in de hele ''clownswereld'' waar wij nu in belandt zijn. Keep on the good work mannen, thx voor jullie tomeloze energie en inzet om jullie kennis, visie en gedachten met ''ons'' te delen. En een ieder doet daarmee wat ie wilt…..

 5. Ik was gisteren trouwens bij een biologische boer in Kamerik (Woerden/Groene Hart) daar boerenland en overal Ned vlag andersom ook bij veel huizen. Gingen daar bij die boer kijken in hun winkeltje, rauwe melkse kaas, rauwe melkse karnemelk etc meegenomen. Zegt die boerin ah dus jullie zijn ook ''wakker''? Ik zeg nou, ik in ieder geval. En verteld zij verder over hoeveel jaar hun boerenbedrijf en dus velen met hun door onze regering ''kapot'' gemaakt wordt door de regels die zij aan hun opleggen. Tja, leg mij maar uit dat Nederland hierin voorop loopt en andere EU landen andere, veel mildere, regels hanteren. Nederland loopt ook voorop in haar immigratiebeleid, energietransitie etc. etc.!!!

 6. Leuk om Bart nu ‘aan de andere kant van de tafel’ te mogen beluisteren. En bespiegelingen te horen die ik via Goudkoorts nog niet van hem kende. Leuk gesprek. Dank.

 7. Technologische vooruitgang kan goud net zo goed als bitcoin irrelevant maken. In het verleden gehaalde resultaten bieden ook voor goud geen garanties.

 8. Het thema van deze planet is hebzucht, afgunst en dualiteit…..Dus Bart geeft een goed inzicht in het gedrag van de mens. Corruptie houdt dus niet op. Bijzondere goede uitleg over narcisme en Psychopatie.En dat we binnen de beschavingen collectief dezelfde fouten maken…

 9. Ik heb met veel instemming naar deze podcast geluisterd.
  Met name zijn analyse over de mens en de zijn utopieën. Zijn uitspraak dat ook communisme een utopie is en evenals onze "democratie" niet meer dan een dekmantel die heeft geleid tot een vorm van totalitarisme. Ik blijf herhalen dat datgene wat na de Russische revolutie en wat in China nog steeds in naam "communisme", niet meer of minder is dan een psychopaten geleide totalitaire staat is, waar een mensenleven niets waard is.
  Een mensenleven niets waard is, is nu sinds de coronacrisis, en dan moet je wel stekeblind zijn om het niet te zien, wel heel duidelijk geworden dat onze democratie niets meer of minder is dan een voertuig die leidt tot waar het heen gaat de totalitaire staat.
  Ik kan niet anders dan constateren dat we alreeds in de totalitaire staat leven. Dan hoef ik alleen maar te kijken wat er in ons parlement gebeurt. Consumenteren
  Walgelijk!!
  Mooi vind ik het als 75-jarige om te zien dat er zoveel jonge (christelijke) mensen zijn waar ik met instemming naar luister .
  Dat geeft mij hoop!

 10. Dag, ik ben heel verbaasd om te horen dat volgens Bart "mensen het hem niet zouden gunnen om vlees te eten". Ook zegt hij dat hij een christen is. Als hij dat werkelijk is zou ik verwachten dat hij mededogen zou hebben met de miljoenen dieren in Nederland (en wereldwijd) die op een vreselijke manier in enorme veefabrieken gehouden worden, dat er enorm veel bossen en goede landbouwgrond opgeofferd worden om deze dieren te voeren, de vele stalbranden waarbij tienduizenden dieren omkomen, de vele ziektes in de stallen waardoor tienduizenden dieren "geruimd" moeten worden, waarbij mensen die in de omgeving wonen ziek worden, en dat blijft allemaal in stand omdat mensen als Bart hun recht op het stukje vlees opeisen. Maar nee, volgens hem wordt het hem niet "gegund."
  Eén van de weinige positieve dingen van de Great Reset is dat de vleesprijzen flink omhoog gaan. Van mij kan het niet hoog genoeg zijn zodat hopelijk eindelijk eens een eind komt aan al dit onnodige dierenleed en het kappen van bossen en het zaaien van de oneindige maisvelden die het landschap ontsieren en de ecologie aantasten. Ik zou toch denken dat er in de bijbel een gebod zou zijn dat stelt: wees verantwoordelijk voor al wat leeft en breng het geen schade aan?
  Hopelijk is er de volgende keer een wijzere en intelligentere gast bij jou in de studio.

 11. Roverheid kan je goud afpakken zoals toen in de VS. Zolang de westerse beschaving bestaat, blijven crypto currencies bestaan. ZIjn statistieken kloppen niet: je kunt niet alle data op 1 hoop gooien (Prof. Ronald Meester in Wiskunde). Als technologie vergaat, dan is onze beschaving (ook goldrepublic) ook waardeloos.

 12. ER is inderdaad geen over-bevolking, Bart heeft gelijk! Goed bestudeerd. Vervuiling is wel een zeer groot onderwerp…. Weer die Multi Nationals , die nog meer Multi willen worden..Overigens om de populatie niet al te snel te laten toenemen, kan men gratis anti-conceptie verstrekken, in plaats van verkeerde medicijnen in te spuiten. ..

 13. Mooi gesprek. Goud is inderdaad al 6000 jaar zekerheid.
  Je (te) sceptische kijk op bitcoin deel ik niet.
  Een volgend gesprek tussen Bart en Boris lijkt me zéér de moeite !

 14. Zou het kunnen dat Elon Musk de bitcoin heeft uitgerold? Hij wist als enige van te voren dat bitcoin $ 69.000,- zou gaan halen. Bitcoin haalde precies die grens en zakte toen een groot stuk in waarde. Wie anders dan hij die de touwtjes in handen heeft kan dit voorspellen?

 15. De argumenten die Bert gebruikt bij het beargumenteren dat Bitcoin over honderd jaar niet meer bestaat zijn júist de argumenten die los staan van Bitcoin. Bitcoin ís juist de monitaire afspraak op decentrale basis, en het maakt juist helemaal niet uit welke technische ontwikkelingen er toekomstig plaats gaan vinden daar deze gewoon gebruikt gaan worden binnen de 'monitaire afspraak'. Als hij nu als argument zou gebruiken dat er in de toekomst wellicht behoefte is aan andere monitaire afspraken dan zou ik er nog in mee kunnen gaan. Maar deze argumenten tonen aan dat de kern van Bitcoin nog niet begrepen wordt.

Comments are closed.