6 thoughts on “Cara DELETE Facebook Group Guna Smartphone”

  1. Saya dah remove semua ahli sebelum saya keluarkan,lepas tu saya keluar dari group tu,mase tu saya dah make sure saya je yg last,lepas tu saya kan bila saya check balik group tu ade lagi mcm x padam,wujud lagi group tu lepas tu saya tgk mcm ade ahli baru 8 org dlm group yg saya create camne ea???saya cuba masuk balik group tu lepas tu kene ade kelulusan admin pulak dahlah saya admin tu,saya buat hanya admin sahaja yg blh apporve ahli?saya buntu sangat² ni please tolong ajar mcm mne nak padam group tu sekali kekal

Comments are closed.