Doe dit nooit met honden! | DierenpraatTV


Waar moet je allemaal op letten als je een hond als huisdier hebt? Jij bent natuurlijk verantwoordelijk voor het welzijn van je trouwe viervoeter. Britt geeft jullie verschillende tips en verteld ook wat je absoluut niet moet doen!!! Wat kan echt niet meer volgens jullie?

Abonneer op ons kanaal:

» Facebook

» Instagram

https://instagram.com/brittdekker92

» E-mail
contact@dierenpraat.tv

Wil je ons wat sturen? Dat kan!

DierenpraatTV
Ellermanstraat 12-4
1114 AK Amsterdam

DierenpraatTV is het YouTube-kanaal voor dierenliefhebbers die huisdieren hebben of alles willen weten over dieren!

Iedere maandag een nieuwe video van Britt Dekker en donderdag van Richard Versluis. Wij geven je handige tips, bezoeken evenementen, nemen je mee in onze vlogs, ontmoeten mensen uit de dierenwereld en vertellen je alles wat jij wilt weten over alle soorten dieren. Leer leuke feitjes over verschillende dieren, weet hoe je ziet dat je hond gezond is en ga mee naar bijzondere evenementen.
Facebook Group Machine

30 thoughts on “Doe dit nooit met honden! | DierenpraatTV”

  1. onze hond was een keer in de ochtend, toen iedereen nog in bed lag op de tafel gaan lopen en heeft een half pak PURE vlokken verscheurt en ze allemaal opgegeten toen ik naar beneden kwam schrok ik me rot en keek hij echt heel schuldig naar me. Toen liet hij een boer. er leek niets aan de hand te zijn. Pfieuw! gelukkig!

  2. Hoe meerr afleveringen ik van haar zie. Hoe meer ik verliefd op die meid word, wat een lief gezicht en wat praat ze heerlijk ♡ ik smelt ervan !

    Zeldzame vrouw ♡

  3. Wat leer ik veel over dieren als ik naar jouw video,s aan het kijken ben ik geniet van je Britt blijf zo door gaan top Britt heel leerzaam kanaal hopenlijk leer ik nog veel meer over de dieren waar jij veel van weet.

Comments are closed.