E3 S3 – Pascal Hügli, Dozent für Kryptowährungen HWZ


IIn dieser Podcastfolge habe ich Pascal Hügli zum zweiten Mal vor dem Mikrofon.

Nachdem wir in der ersten Episode über den Hype von Bitcoin gesprochen haben, reden wir heute darüber, warum der BTC so schnell wieder gefallen ist. Seit seinem ATH von 64k kam er die letzten Tage doch unter 30k.

Speziell daran, Pascal erzählt uns auch, wie er damit umgeht, wenn der Bitcoin seinen Wert halbiert. Eine sehr persönliche Episode mit vielen Insights in die Welt der Cryptos!

——————————

Du möchtest auch in Bitcoin investieren? Mit der Relai App geht das super einfach. Das beste daran, du holst mit Relai das beste aus dem Cost-Average-Effekt raus, in dem du wöchentlich neue Bitcoin kaufst. Und das bereits ab CHF 10 pro Kauf.

Mit dem Code „FinanzFabio“ sparst du dir lebenslang 0.5% Gebühren.

#bitcoin #btc #schweiz #cryptos
Facebook Group Machine

1 thought on “E3 S3 – Pascal Hügli, Dozent für Kryptowährungen HWZ”

  1. Leuke content die je altijd aanbiedt. BTC heeft een nieuwe bullish prijs omdat mensen hun biedingen verhoogden in de hoop een grote winst te maken van de stijging, maar zoals we allemaal kunnen zien nu de markt erg onstabiel is, is de waarheid dat je steeds meer winst haalt uit handelen in plaats van alleen maar te zweven en te wachten om de prijs van BTC omhoog te schieten. Het is inderdaad een moeilijke beslissing voor oude en nieuwe klanten wiens bedoelingen alleen zijn om te behouden en te verkopen, maar om het potentieel van de handel te benutten. Ik heb diep gehuild en gebeden nadat ik de vorige keer veel had verloren. Mijn oom stelde me voor aan een expert, de heer Robert Mark, met wie ik sinds eind vorig jaar begon te handelen, ik deed het goed en verdiende meer dan 21 BTС, zelfs met 3 BTC met de ups en downs sinds de reis. Met de adviseur van de heer Robert hoef ik me geen zorgen meer te maken over de opkomst en ondergang van Bitcoin. Voor een winstgevende handelsgids kun je hem gemakkelijk bereiken 🆃🅴🅻🅴🅶🆁🅼 (Robertcrypto)

Comments are closed.