Eigenaar SEA’SONS Verdient Miljoenen Met Magische Zwembroek


Tom van Dieren is eigenaar van SEA’SONS. SEA’SONS staat bekend om de zwembroeken die van kleur veranderen. Vanaf jonge leeftijd is Tom al bezig met ondernemen. Vijf jaar geleden heeft hij SEA’SONS opgericht en de kans is groot dat je al iets over de kleurveranderde zwembroeken voorbij hebt zien komen. Door technologie te combineren met kleding creërt SEA’SONS een gevoel van verwondering en verbazing. Dit zie je terug in de groei en ontwikkelingen, wat nu sneller gaat dan ooit tevoren. De kleding is inmiddels al in meer dan 50 verschillende landen verkocht. Naast het ondernemen deelt Tom ook graag zijn verhaal om andere ondernemers te inspireren. Dit keer in de Lotgenoten Podcast.

💛Handel gratis €1.000,- in Crypto 👉

Tom van Dieren is op het idee gekomen toen hij in de trein zat. Het was niet een heel speciaal moment, maar hij hoe hij erop reageerde is iets wat maar weinig mensen durven. Hij nam namelijk actie, maar niet zomaar actie. Consistente actie, ongeacht wat wat er gebeurde. HIj bleef doorgaan. Waar velen al vroeg in het proces zouden kappen door de vele obstakels ging Tom toch door. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij staat waar hij nu staat. Hij heeft een merk wat velen proberen te kopiëren, verdient miljoenen met wat hij leuk vindt en gaat deze nieuwe innovatie doortrekken naar nieuwe markten waar stiekem nog niemand vanaf mag weten. Wil je weten wat het is? Ontdek dit en meer in aflevering 123 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #tomvandieren #seasons
Facebook Group Machine

12 thoughts on “Eigenaar SEA’SONS Verdient Miljoenen Met Magische Zwembroek”

 1. Leuke podcast jongens! Keep it the good work, altijd leuk om te deze podcast te horen tijdens het rennen, vliegt dan 1,5 uur ook zo voorbij xD.

 2. Wil jij 1 van de 10 SEA’SONS zwembroeken winnen? Doe dan mee aan de give-away! Dit doe je als volgt:

  Like de video

  Laat een reactie achter met je IG naam (zonder @ anders wordt je reactie verwijderd)

  Abonneer op de Lotgenoten Podcast

  Check de volgende aflevering om te ontdekken of je hebt gewonen

  Winnaars #122 die 1 van de 5 Rolex zwembanden hebben gewonnen:

  Narr Onbekend

  Morris

  Delano

  Robin Beel

  Thijs Balemans

  Gefeliciteerd! Stuur ons een DM op Instagram.

 3. Hele gave podcast mannen! Heb toch het gevoel alsof Tom wat meer los moet laten en focussen op waar hij goed in is. Misschien een accountmanager voor de verkoop in winkels en een agency die zijn tik-tok viraliteit kan masteren. Lijkt mij erg lastig als je nep tik-tik accounts harder ziet gaan dan jouw eigen account. Het is tenslotte je eigen merk😜

  Super inspirerend verhaal van Tom en veel probs naar waar hij het heeft gebracht. Denk dat hij kort verwijderd kan zijn van een 10x met z’n bedrijf.

 4. Hele toffe aflevering weer! Ik ben zelf pas 20 geworden, en om te zien/horen dat iemand van 24 al zulke toffe dingen heeft meegemaakt geeft me echt veel motivatie om te gaan knallen! Zwembroek in maatje L zou me super staan denk ik😉😁 078dani_

Comments are closed.