GLD Nieuws 12 mei 2021


– Vrouw uit Apeldoorn en vrouw uit Terneuzen staan terecht voor bedreiging van Jaap van Dissel van het RIVM
– Medewerkers van de GGD krijgen cursussen om meer vaccins uit flesjes te halen
– Spanning bij De Graafschap loopt op, gaan ze promoveren of niet?

Presentatie: Boyan Ephraim
Meer over dit programma:

#GLDnieuws #GeldersNieuws #omroepgld

Al het nieuws uit Gelderland volgen? Abonneer je dan op ons kanaal:

Download onze gratis nieuwsapp:
* App Store:
* Google Play Store:

Volg ons ook op:
* Instagram:
* Facebook:
* Twitter:
* Website:

#geldersnieuws #nieuws #omroepgld
Facebook Group Machine

30 thoughts on “GLD Nieuws 12 mei 2021”

 1. Moeilijke zaak JOOST ZN VERHAAL IS BEST HELEDER MEERDERE GETUIGEN EN DAN OPEENS BESTAAN ER GEEN HOOG GEPLAATSTE PEDO. S MM DEMMINK DOOFPOT PEDO ELITE HOLLAND ZIT ER VOL MEE VOLGENS MIJ!

 2. Wat een grap zeg. Mensen met hoge functies krijgen met talloze fan mail en bedreigingen te maken. Rutte, Kaag of De Jonge zullen waarschijnlijk dozen vol met brieven van beschuldigingen en doodsbedreigingen hebben.

  Vraag jij je maar eens af waarom uitgerekend DIT onder "het nieuws" valt.

 3. Hij hoeft zijn gezin er niet bij te halen. Die lijden al genoeg onder deze dierenarts. ZEER ZWAK. Vraag: waarom wordt hij bedreigd? Stop de leugens. Eindelijk zal hij door deze zet voor de rechter MOETEN komen. Hopelijk wordt dan bekend wat er waar is.

 4. Laten we hopen dat meer mafkezen opgepakt worden, voor het bedreigen van mensen die het beste met ons voor hebben.
  Een flinke straf is op hun plaats.

 5. ' Is religieus, is aanhanger van complottheorieen' Jezus man, als er 1 ding duidelijk is, is het dat er een enorme classificatie in onze samenleving plaatsvindt. Om van te kotsen, walgelijk. Omroep Gelderland hoort zich te schamen.

 6. Rechtvaardigheid en waarheid worden dagelijks ondermijnt zolang leugenaar meneer Rutte gewoon blijft zitten. Met zo'n voorbeeld aan de top, moet je niet verwachten dat de burger zich WEL netjes blijft gedragen, voorbeeld doet volgen!

 7. Te gestoord voor woorden dat die man geneens zijn werk meer normaal kan doen. Ik heb echt medelijden met de mensen die te dom zijn om te begrijpen wat democratie is. Namelijk tolerant zijn voor andermans meningen V.S als je niet mijn mening deelt krijg je een baksteen naar je hoofd. Het is te bekrompen voor woorden, en nee, niemand van de overheid is erop uit om de vrijheid van de mensen af te pakken. De overheid is er niet mee gebaat als er mensen (belastingbetalers) dood gaan. Hoe komen die idioten erbij op dat dit enig voordeel zou opleveren voor wie dan ook? Het gebrek aan bewijs hiervoor is adembenemend. Alles maar aannemen zonder kritisch te denken, en als het niet gaat zoals je zelf wilt dan is het gelijk een complot. Jezus Christus wat zijn die mensen toch dom.

 8. Het niveau van complot lulletjes, viruswappies is echt schokkend en de omvang is dramatisch. Ooit vertelde mij een vriend dat een domme vriend is gevaarlijker dan een slimme vijand. Heel veel reacties van domme mensen, gelukkig geen vrienden. Om te beginnen keurt men bedreiging en oproepen tot geweld goed. Dan ontspoort men al totaal. Niemand, maar dan ook niemand in Nederland mag bedreigd worden, ongeacht zijn of haar staat van dienst. Bovendien zijn we niet allemaal een rechter, niet bevoegd en juridisch niet onderlegd. Het op Telegram slingeren van "Pedonetwerk" is echt misbruik maken van publiekelijk walging van kindermisbruik. BEWIJS eerst iets over een persoon en wat is de relatie tot zijn werkzaamheden. Dit alles wordt in reacties geuit op basis van complot fantasieën. Door mensen die te veel Netflix science fiction filmpjes kijken en daardoor de werkelijkheid van de realiteit niet kunnen onderscheiden. Ga eens werken voor je geld en dan ook hard werken, minstens 50 uur per week. Dan hebben jullie geen tijd voor deze volslagen achterlijkheid. Wat een gelul over dictatuur etc. Omdat je even niet naar en terrasje mag of nutteloos demonstreren ( waaruit nog geen enkele wet is aangepast ) Gezien de omvang van het aantal domme mensen die totaal de weg kwijt zijn vind ik het jammer dat wij niet een echte dictatuur hebben gehad zoals in China. Dit slimme land wat alle westerse landen en de US and A volledig afgetroefd heeft op technologie, infrastructuur, farmacie, duurzaamheid, i.t. en ons op tien jaar achterstand heeft gezet had de corona pandemie binnen 2 maanden volledig onder controle. Gewoon door slim en doeltreffend alles af te sluiten, iedereen in zijn/haar huis 2 maanden op te sluiten. In China is de pandemie helemaal over en doet men lekker alles: naar dierentuin gaan, feesten met z'n allen, popconcerten, sporten, winkelen, scholen, alles draai gewoon als van ouds. Dus wie echt klaar is met coronamaatregelen pleit voor veel en veel en nog veel meer tijdelijke dictatuur en zeker niet minder.

 9. Als jurist vind ik dat je ook wat verder moet kijken dan je neus lang is. De 'bedreigingen' zijn gedaan binnen een Appgroep, dus binnen een besloten omgeving. Binnen besloten omgevingen geldt een ruime vrijheid van meningsuiting. Hoe kan iets nu 'bedreigend' of 'opruiend' zijn als het wordt gezegd binnen een besloten groep? Op een verjaardagsfeestje roept iemand toch ook wel eens wat? Gaan we nu zelfs vervolgen wat iemand achter de voordeur zegt, niet bedoelt voor de openbaarheid? Als het OM niet had vervolgt had Van Dissel er niet eens van geweten, hoe kun je je bedreigt voelen door iets waarvan je het bestaan niet eens kent?
  En waarom speelt het subjectieve gevoel 'te worden bedreigd' van Van Dissel hier een rol? Een 'gevoel' dat nota bene is veroorzaakt door andere feiten die nu mede in de schoenen van deze dame worden geschoven. En wat is er gebeurt met het spreekwoordelijke 'bij die en die zouden ze eens een baksteen door de ruiten moeten gooien'. Zegt of denkt nooit iemand zoiets in besloten kring?
  En bedreigt Van Dissel de bevolking dan zelf niet steeds? Hij bedreigt toch zelf steeds de bevolking met vrijheidsbeperkende maatregelen die geen enkele wetenschappelijke onderbouwing hebben.
  Mensen in zijn positie zijn onderdeel van het maatschappelijke debat en hebben in die hoedanigheid ook meer te accepteren. Dat is gewoon staande jurisprudentie. Ook staande jurisprudentie is dat je dingen mag zeggen 'that shock and offend' (Europees Hof van de Rechten van de Mens).
  Wie wat beter observeert en bij de wet blijft ziet gewoon dat onze overheid onze vrijheid steeds meer inperkt op een wijze die gewoon onrechtmatig is

 10. Rechtstreeks beledigen en intimideren met straatwoorden is niet de manier om "intellectuelen" te pakken, die kun je beter met sarcasme van hun a propos brengen.
  Zo ook Sancho Panza die met zijn zwaarlijvige lijf op een oude ezel zijn meester volgde, die wist dat die niet goed wijs was maar meeging voor de glorie, vrouwen, drank en vreten.
  Ach ja, je leest eens een boek en komt er achter dat er in 400 jaar niets veranderd is.

 11. Er zijn nog maar heel weinig mensen die echt doorhebben wat er met onze maatschappij gebeurt. Mensen die zien dat wij keihard op weg zijn om een communistisch land te worden.

Comments are closed.