HEBBEN JULLIE GEZOEND VOORDAT HET UIT WAS!? 💔😲 #7 | De Eindmusical S1 | NPO Zapp


Michiel wil weten hoe het nu zit tussen Mila en Ibrahim… De juf komt erachter wie de lamp kapot heeft gemaakt en die stuurt zij naar huis… Ook komt Rein van Duivenboden langs. Hij gaat met de jongens aan de slag die kans maken om de boyband te spelen in de musical.
⭐Abonneer op dit kanaal:

———-
De scripted-reality jeugdserie De Eindmusical draait om de belevenissen van een groep 8 die in een vakantiehuis samen toewerken naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar bassischool. De klas leert elkaar hierbij nog beter kennen en krijgt te maken met onderwerpen als verliefdheid, pesten en heimwee. De leerlingen worden bijgestaan door professionals als Maurice Wijnen (musical expert), Carline Brouwer (regisseur van o.a. the Bodyguard), Patrick Martens en Rein van Duivenboden.
———-

Elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 15.00 uur vind je op dit kanaal een nieuwe video. Bijvoorbeeld van nieuwe series die niet op tv te zien zijn, een kijkje achter de schermen bij jouw favoriete programma, alles wat je nog niet weet over de Zappers en… bloopers!

———-

⭐ Ontdek meer van Zapp op onze website, socials en app!
► Website:
► Instagram:
► Facebook:
► App iOS:
► App Android:

——–

⭐ Afspeellijsten:
► Zappsport LAB:
► Dokter Corrie:
► Bij Ron op de camping:
► De Eindmusical:
► Zapplive Checkt:
► Vraag het dokter Elbert:
► Forever, Het mysterieuze pakketje:
► Zapp Awards:
► Zapplive:
► Zeven Kleine Criminelen:

#NPOZapp #Zapp
Facebook Group Machine

30 thoughts on “HEBBEN JULLIE GEZOEND VOORDAT HET UIT WAS!? 💔😲 #7 | De Eindmusical S1 | NPO Zapp”

Comments are closed.