Hoe Krijg je SUCCES op YouTube (Video Topics)?


Deel twee is daar van de serie ‘hoe krijg je succes op YouTube’. Dit keer gaat het over de video mogelijkheden die je hebt. Bij een succesvol kanaal horen bepaalde soorten video’s. Het is dan ook belangrijk bij het behalen van succes op YouTube dat je alle soorten video’s probeert te maken. Om succes te behalen op YouTube is het weten van deze verschillende soorten video onderwerpen oftewel topics cruciaal.

Eventuele benodigdheden voor het maken van video’s:
– Camera behuizing:
– Camera lens:
– GoPro:
– SD-Kaart:
– Camerafilter:
– Camera accu:
– Cameratas:
– Statief:
– Microfoon:

📈Tips Voor Meer Views en Abonnees (YouTube Reis):

📊Uitleg YouTube Studio Beta (Voordelen van YouTube Analytics):
%20van%20YouTube%20Analytics.docx?dl=0

✅ Afspeellijsten die ik aanraad:

Hoe je Geld Verdiend met YouTube:

Hoe Krijg je meer Views & Abonnees:

Hoe Werkt YouTube op je Telefoon of Tablet:

Hoe Verwijder je Elk Account:

Diepgang over YouTube:

🥇Word abonnee voor meer gratis YouTube tips en internet tutorials en how-to’s:

💻Volg mijn Facebook pagina voor uitzonderlijke informatie en meer:

💡Daarnaast heb ik ook een Facebook groep voor communicatie tussen YouTubers over het platform:

Bekijk mijn meest populaire upload:

❤ Help mij met andere videomakers te helpen, door me te steunen op Patreon:

🏆Mijn favorite tool om tags te bedenken, te groeien en te organiseren van YouTube:

📹Het beste programma dat je kan gebruiken voor live-streams op YouTube:

AUTEURSRECHTEN DISCLAIMER:

Op basis van Art. 15 (Auteurswet) uit de Nederlandse grondwet. Heb ik uitsluitende toegevoegd aan deze video, disclaimers voor het aan jullie te laten weten waar ik voor sta en via de wet te handelen.

Bij ontsluiting via Youtube EDU en iTunes U door hogere onderwijsinstellingen adviseert Stichting SURF direct het gebruik van de meest liberale Creative Commons licentie, namelijk Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland, omdat het zowel toekomstig gebruik van de repositories als de ontwikkeling van diensten toestaat.

Op basis van deze licentie mag een gebruiker een werk – al dan niet voor commerciële doeleinden – kopiëren, verspreiden en doorgeven en er afgeleide werken van maken en distribueren. Voorwaarde is dat de naam van de maker of een andere door de licentiegever aangewezen persoon of instelling (zoals de Universiteit of een Journal) wordt vermeld en dat afgeleide werken duidelijk als zodanig worden benoemd. Hiermee is de Creative Commons Naamsvermelding Licentie voldoende flexibel om aan de eisen van verschillende constellaties binnen het hoger onderwijs te voldoen. De gebruiker mag dan het werk kopiëren, verspreiden, doorgeven, remixen, afgeleide werken maken en gebruik maken van het werk voor commerciële doeleinden, maar enkel onder de voorwaarde van naamsvermelding.

DISCLAIMER: Deze video en beschrijving bevatten affiliate links, wat betekent dat als u op een van de product links klikt, ik een kleine commissie ontvang. Dit helpt het kanaal ondersteunen en stelt mij in staat om video’s zoals deze te blijven maken. Dank u wel voor de steun!

WINSTVERKLARING: deze video is alleen voor educatieve doeleinden. Er is geen garantie dat u geld zult verdienen met behulp van de technieken en ideeën die in deze video worden genoemd. Dit is geen financieel advies. Uw succesniveau bij het behalen van de resultaten die in deze video worden geclaimd, vereist hard werken, ervaring en kennis. We hebben redelijke stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze video correct is, maar we kunnen niet garanderen dat de website (s) die in deze video worden genoemd, geen fouten bevatten. U stemt er uitdrukkelijk mee in om geen beroep te doen op enige informatie in deze video.

%23Spoetnik %23ExponentieelGroeien %23YouTubeSucces
Facebook Group Machine

2 thoughts on “Hoe Krijg je SUCCES op YouTube (Video Topics)?”

Comments are closed.