Hoe maak je jezelf gelukkig? | VERDRIET


Gelukkig zijn willen we allemaal, maar wist je dat geluk ook bijdraagt aan succes? Hoe dat komt hoor je in het college van Prof. dr. Nele Jacobs.

Dit is een college in samenwerking met de Nationale Wetenschapsagenda (NWA). De NWA is een verzameling van zo’n 12.000 prikkelende vragen die door het Nederlandse publiek gesteld zijn over zo’n beetje ALLES en waarmee wetenschappers aan de slag zijn gegaan. Vragen van “Hoe zwaar is licht?” tot “Hoeveel mensen kan de wereld aan?”: alles komt voorbij. Meer weten over het onderwerp waar Nele Jacobs het over heeft? Check de NWA-route over menselijk gedrag ( Nieuwsgierig naar de andere vragen gesteld aan de Wetenschapsagenda? Check de digitale agenda om te grasduinen of gericht te zoeken tussen al deze vragen (

Meer wetenschap? Check:

Onze website! ►
Twitter ►
Facebook ►
Instagram ► L
Facebook Group Machine

20 thoughts on “Hoe maak je jezelf gelukkig? | VERDRIET”

  1. Ik weet niet waar ik trots op ben. Wat mij een gelukkig gevoel geeft. Heb geen hobby’s.. heb niet iets waar ik trots op ben bijvoorbeeld iets wat ik heb gemaakt of gedaan.. ik ben dankbaar ja. Omdat ik de mensen heb waar van ik hou. Maar gelukkig? Ik als individu? Nee.

  2. Bij chronische ziekte laten familie en vrienden je vallen. Dat kan iedere lotgenoot beamen. Ik ben nog meer van het leven , de Aarde , dieren , overleden dierbaren , Het Thuisfront gaan houden. Alleen , met kat , en totaal niet eenzaam. Leergierig , empathisch , en vooral rustig. ❤️👩🏼‍🦰😺

Comments are closed.