Hoe Product Insert Cards Implementeren Voor Amazon/Bol?


Hey vrienden en vriendinnen, je hebt de term ‘product insert card’ misschien al een paar keer voorbij zien komen, of misschien niet. Maar men onderschat vaak de impact van zo een kaartje in jouw online onderneming.

In deze video neem ik jullie mee en toon jullie hoe je zelf een product insert card kan laten maken en hoe je dit implementeert in jouw Amazon of Bol business.

____________________________________
Word lid van onze Facebookgroep:
★ Amazon BE-NL Mastermind Group

★ Mijn Persoonlijke 1-on-1 Coaching of B2B Consultancy nodig?
► Alle info op

➡ DE TOOLS DIE IK GEBRUIK ⬅

🔵 EGNITE.IO – Financieel dashboard, e-mailcampagnes en split-testing voor Bol.com

🥇 Vind jouw ultieme product via Helium10 (50% korting op de eerste maand of 10% korting elke maand!!):

💵 Ontvang betalingen in USD van Amazon en betaal via Payoneer:

📧 Stel jouw Amazon follow-up e-mailcampagnes op via Zonmaster:

📈 Hou jouw Amazon boekhouding in het oog via JungleScout:

👥 Besteed het grafische werk e.a. uit via Fiverr:

#bol.com #verkopenopbol #verkopenopbol.com #onlinegeldverdienen #ecommerce #passiefinkomen #productresearch #2020 #onlineverkopen#amazon #verkopenopamazon #digitaalondernemen #productinsertcards #bedankkaartje
Facebook Group Machine

11 thoughts on “Hoe Product Insert Cards Implementeren Voor Amazon/Bol?”

 1. Jo Cedric, kan ik beginnen met verkopen via Bol zonder een zakelijke rekening aan te vragen? Ik ben namelijk pas 17 jaar en ik kan nog geen zakelijke rekening openen.

 2. Heb nu een forwarder die voor 110 usd ddp doet.. Ddu is niet mogelijk via trein hoor ik van verschillende forwarders voor 2 pakketten van 63.35.72 cm. Nu zegt hij dat het dus incl btw en invorderingsrexht is jn Nl. Forwarder is gecertificeerd etc. Ik kan dus niet btw terug vragen, maar bij die 110 zit alles in. Dus ik krijg niet later alsnog een factuur bij ddp toch? Just to be sure

 3. Hoi Cedric, blijft goed om van jou te leren, waarvoor mijn dank. Ik heb ook sets in mijn aanbod bedacht. Bijvoorbeeld een potje en een doosje. Vanuit huis verzend ik dit goed verpakt, met noppenfolie en met wat leuks in de doos. Maar hoe doe ik dit bij LvB of Amazon… Eerst thuis inpakken kan niet, of wel?

 4. Hey Cedric, super bedankt voor deze handige video! Ik heb zojuist mijn eerste producten binnen, hier wil ik een bedankkaartje aan toevoegen en vervolgens opsturen naar het Bol distributiecentrum. Hoe zorg ik dan voor een link voor mijn QR code als de producten nog niet online staan?

 5. Iedere keer als ik iets op wil zoeken over Bol of Amazon kom ik op jouw pagina. Denk dat het nu geen toeval meer is, maar er gewoon aan ligt dat je een heel compleet kanaal hebt met duidelijke video's! Bedankt voor deze video, precies wat ik nodig had.

  Ik heb nog wel een vraag, mocht je hem willen beantwoorden. Ik heb contact gehad met de Bol partnerservice om te vragen of ik een flyer (of kaartje) mocht toevoegen aan mijn product om mensen te verwijzen naar een Instagram-pagina (waar ik bijvoorbeeld instructievideo's zal plaatsen). Mij werd helaas verteld dat dit niet is toegestaan. Weet jij hoe het zit met Amazon, mag ik daarbij wel een kaartje toevoegen om mensen door te verwijzen naar een brand IG? Ik lees namelijk tegenstrijdige verhalen op internetfora.

 6. Dag Cedric, bedankt voor het maken van deze video. Nog wel een vraagje: werkt het QR code scannen met camera alleen voor Apple? Als ik namelijk met mijn QR code scan met mijn camera, dan gebeurd er niks. Heb ook een QR code scanner app op mijn mobiel, hiermee pakt 'ie de QR code wel.

 7. Hey Cédric! Alweer bedankt voor de nuttige info.
  Een vraag, aansluitend bij de discussie met Fabian.
  Hoe komt het kaartje in de verpakking? Als je de producten eerst naar jezelf verzendt, is dat logisch. Maar wat als ze direct naar Waalwijk gaan? Je zegt dat de producent de kaartjes kan maken. Verstuur je dan je ontwerp naar hen en zij drukken af en steken het bij de verpakking? Of druk je ze zelf af en stuur je alles naar hen op? En als je een extraatje bij de verpakking wilt steken (vb. gratis item), moet je dat dan altijd zelf doen?
  Bedankt voor je reactie!
  Cheers,
  Tim

Comments are closed.