Hoe vind je winstgevende producten op Amazon? (€10.000 Per Maand!)


Hoe vind je winstgevende producten op Amazon? (€10.000 Per Maand!)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🔥[GRATIS] Amazon FBA Training👉

🦁Aanmelden DUTCH AMZ MASTERS cursus 👉
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
💥[GRATIS] Amazon FBA Stappenplan 👉
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🗣 PRAAT MET MIJ OP SOCIAL MEDIA

Facebook ►

Instagram ►

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🦁 VOEG JE BIJ DE AMAZON LEEUWEN FAMILIE

AMZ Leeuwen Facebook Groep:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

In deze nieuwe video leg ik aan jullie uit hoe ik aan de producten gekomen ben die tot mijn succes hebben geleid. Ik leg als eerste uit hoe je via Viral-Launch je productonderzoek kan doen en hoe ik bij producten nadenk. Vervolgens laat ik je ook zien dat je met de I-track 999 methode ervoor kunt zorgen dat jouw keuze om voor een product te gaan nog zekerder is. Ik sluit nog af met de fba revenue calculator waarmee jij je potentiële winstmarge kan berekenen. Zo leg jij een goede basis met je product research voor het verkopen op Amazon!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Over dit Kanaal: Mijn naam is Jasper Leeuw en ik zet me in om mensen te helpen met het verkopen op Amazon waardoor ze passief inkomen kunnen verdienen en daarmee financiële vrijheid behalen. Ik zag zelf na mijn studie de 60-80 urige werkweken niet zitten, dit was namelijk de enige optie om echt succesvol te worden met een baan binnen mijn studierichting. Toen ben ik begonnen met het verkopen op Amazon en heb ik inmiddels zelf al financiële vrijheid behaald. Nu is het mijn doel om anderen ook te trainen in het verkopen op Amazon zodat ook zij meer uit het leven kunnen halen dan een saaie 9-5 baan. Ik kan je stap voor stap leren hoe het Amazon verkopen werkt en je daarmee helpen de eerste stap te zetten richting het leven waar jij van droomt. Spreek me gerust aan op social media, ik reageer op elk bericht en zal dit ook altijd blijven doen. Onthoud dat jij je leven compleet kan veranderen, als je maar begint!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★☆★ AMAZON SOFTWARE (MET KORTINGSCODE: LEEUW) ★☆★

PRODUCT LAUNCHES MET KORTING:

PRODUCT ONDERZOEK MET KORTING:

PRODUCTFOTOGRAFIE MET KORTING:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

De informatie die wordt weergeven binnen dit YouTube Kanaal en de hulpmiddelen die je kunt downloaden/bekijken door dit YouTube kanaal zijn puur en alleen voor educatieve en informatieve doeleinden.
Facebook Group Machine

8 thoughts on “Hoe vind je winstgevende producten op Amazon? (€10.000 Per Maand!)”

 1. Top video weer! 👍👍
  "This seller has a limit of 10 per customer." Een kleurenvariant van hetzelfde product laat wel de voorraad zien: 438 stuks. Denk je dat de seller hiermee wil voorkomen dat men zijn voorraad te weten komt (maar bij de kleurenvariant is vergeten het limiet in te stellen)?
  N.B. de prijs is aan de hoge kant, dus zeker geen koopje.

 2. Leuke en interessante video's Jasper. Wij hebben plannen om te gaan verkopen op Amazon.de (product is al succesvol op bol en via onze eigen webshop. We doen de logistiek wel zelf, is het als nog raadzaam om de onderzoekmethodes die je omschrijft uit te voeren. Een geeft amazon in ranking bijvoorbeeld geen voordeel aan bedrijven die wel FBA gaan. Anyways ga ik al je video's even bekijken, het bevat hoe dan ook hele interessante en leerzame inhoud, thanks.

 3. Hoi Jasper

  Is het n dropshipmodel op amazon als je niche producten vindt of ga je nadat je n goed product hebt gevonden op zoek naar een leverancier?

  Dit is me niet duidelijk

  Groet

  Rayyaan

Comments are closed.