HOEVEEL KOST EIGEN VERPAKKING EN WAAR LAAT JE DAT MAKEN? VERKOPEN OP BOL.COM


Waar kan je het beste je custom packaging laten maken en hoeveel kost dat? In deze video vertel ik je hoe ik dat doe.

📧 Schrijf je in voor de wekelijks nieuwsbrief waarbij je hoogtepunten van onze exclusieve LIVE trainingen ontvangt. Hierdoor geniet je gratis van de beste tips die gedeeld worden en krijg je een sneak preview op onze betaalde content. Check hiervoor ook

⭐ Dagelijks Bol.com Trends, Tips en Tricks? Check de Ecomshark FB groep:

🙌 Give away, win een jaar lang EcomShark LIVE t.w.v. 1164 euro! Schrijf je snel in via deze link:

📈 Wil je next level gaan met je Bol business? Check dan voor LIVE trainingen van meerdere ecommerce experts. Ook zijn ze individueel in te boek voor 1-op-1 coaching

⭐ Helium 10 (Product Research Tool):
⭐ Helium 10 Kortingscode 50%: JOHNNY50
⭐ Helium 10 Chrome Extention (gratis):
⭐ Amazon Cursus 2020 (gratis met Helium 10)
⭐ Boloo (7 dagen gratis):
⭐ Bol Cursus E-Book (gratis):

Mijn naam is Johnny Ma en ik wil jou een realistisch beeld geven over mijn bol.com en amazon leventje zonder guru bullshit waar je tegenwoordig zoveel van ziet. Ik vertel je hoe ik online geld verdien op deze platformen door je mee te nemen in het hele proces.

In 2010 ben ik afgestudeerd in Rotterdam en daarna heb ik verschillende ondernemingen gehad en zo’n 5 miljoen euro omgezet. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd op het gebied van ondernemerschap, ben ik getrouwd en heb een gezin gesticht. In 2019 ontdekte ik mijn passie voor e-commerce en binnen 6 maanden had ik 100k omgezet. Volgende doel: 1 miljoen.

Mijn doel is om jou tips & tricks te geven om sneller te groeien, maar ook mijn fouten te laten zien, zodat jij deze niet meer hoeft te maken. Als je dus meer wilt weten over online geld verdienen en entrepreneurship, schrijf je dan in voor mijn kanaal.
Facebook Group Machine

6 thoughts on “HOEVEEL KOST EIGEN VERPAKKING EN WAAR LAAT JE DAT MAKEN? VERKOPEN OP BOL.COM”

  1. 🙌 Gratis een PRODUCT RESEARCH training van anderhalf uur om winning products te vinden: https://ecomshark.nl/product-research-training/

    📧 Schrijf je in voor de wekelijks nieuwsbrief met PRO tips voor jouw Bol business. Check https://ecomshark.nl/nieuwsbrief

    ⭐ Dagelijks Bol.com Trends, Tips en Tricks? Check de Ecomshark FB groep: https://www.facebook.com/groups/ecomshark

    📈 Meer hulp nodig? Boek een 1-op-1 met mij https://ecomshark.nl/johnny-coaching

Comments are closed.