Iemand via Fiverr betalen om een Amazon Product te vinden


Iemand via Fiverr betalen om een Amazon Product te vinden
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
💥[TIJDELIJK GRATIS] Strategiegesprek inplannen met mij 👉
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🦁 VOEG JE BIJ DE AMAZON LEEUWEN FAMILIE
AMZ Leeuwen Facebook Groep ►
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🗣 PRAAT MET MIJ OP SOCIAL MEDIA
Facebook ►
Instagram ►
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
In deze video huur ik iemand via Fiverr in om voor mij een goed product te vinden om te verkopen via Amazon. Zelf doe ik normaal mijn eigen marktonderzoek via Amazon maar nu wilde ik een keer testen of Fiverr ook een goede optie is. Zo bespaar je tijd tijdens het Amazon marktonderzoek en kun jij sneller groeien!

Hier de Fiverr persoon die ik had ingehuurd:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Over dit Kanaal: Mijn naam is Jasper Leeuw en ik zet me in om mensen te helpen met het verkopen op Amazon waardoor ze passief inkomen kunnen verdienen en daarmee financiële vrijheid behalen. Ik zag zelf na mijn studie de 60-80 urige werkweken niet zitten, dit was namelijk de enige optie om echt succesvol te worden met een baan binnen mijn studierichting. Toen ben ik begonnen met het verkopen op Amazon en heb ik inmiddels zelf al financiële vrijheid behaald. Nu is het mijn doel om anderen ook te trainen in het verkopen op Amazon zodat ook zij meer uit het leven kunnen halen dan een saaie 9-5 baan. Ik kan je stap voor stap leren hoe het Amazon verkopen werkt en je daarmee helpen de eerste stap te zetten richting het leven waar jij van droomt. Spreek me gerust aan op social media, ik reageer op elk bericht en zal dit ook altijd blijven doen. Onthoud dat jij je leven compleet kan veranderen, als je maar begint!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★☆★ AMAZON SOFTWARE (MET KORTING) ★☆★

PRODUCT ONDERZOEK MET KORTING:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
De informatie die wordt weergeven binnen dit YouTube Kanaal en de hulpmiddelen die je kunt downloaden/bekijken door dit YouTube kanaal zijn puur en alleen voor educatieve en informatieve doeleinden.
Facebook Group Machine

12 thoughts on “Iemand via Fiverr betalen om een Amazon Product te vinden”

  1. Hey jasper ik zou het leuk vinden als ik dit win want ik wau zowiezo al beginnen en dit zal chil zijn want dan heb ik al een product ik plen dit gesprek in met jou hoop ook dat je me kan helpen ik zowiezo echt veel aan jou videos thxx

  2. Hej Jasper,
    Ik heb all my goals gezet om in Amazon Bussiness te starten. Ik heb een boek gelezen, ben filmpjes van jou gaan kijken, en ik weet het zeker: ik ga in de Amazon Bussiness! Alleen nog even sparen om te investeren. Mijn doel ik om in januari naar de KVK te kunnen te te starten!
    Ik wil graag nog wel het complete plaatje voor me zien, want ik wil beslagen ten ijs van start gaan en heb totaal geen achtergrond in bussiness. Werk al jaren in de zorg en ik wil het roer definitief omgooien.
    Het lijkt bijna onmogelijk om al m'n investeringsgeld binnen te hebben in januari, maar ik denk graag in mogelijkheden! Ik wil graag die 1-1 call met jou. Als ik ergens voor ga is dat altijd 100% of niet. En dit wil ik!

  3. Afspraak ingepland. Bij mij is het een uur later. De afspraak staat op 10 uur in mijn mail en agenda dus ik ga ervan uit dat dit NL tijd is. Ik zorg iig dat ik klaar zit. Ik kijk ernaar uit.

Comments are closed.