Jelline (21) Verdient $190.000+ Met YouTube, Zonder Haar Gezicht Te Laten Zien!


Ga naar en krijg 20% korting op de Cash Cow Academy met de code: Jelline200.

Jelline Brands is eigenaresse van Cash Cow Academy. Een platform waar inmiddels 1400+ studenten hebben geleerd hoe ze een YouTube kanaal bouwen, geld verdienen met YouTube en dit zonder ooit een video te maken. Ontdek wie Jelline Brands is nu werkelijk is in aflevering 101 van de Lotgenoten Podcast.

CASH COW ACADEMY:

LOTGENOTEN COMMUNITY:

VOLG ONS OP:
INSTAGRAM:
TIKTOK:

LUISTER / KIJK OP:
YOUTUBE:
ITUNES: 4
Facebook Group Machine

30 thoughts on “Jelline (21) Verdient $190.000+ Met YouTube, Zonder Haar Gezicht Te Laten Zien!”

 1. Interessante aflevering weer, helemaal af gekeken!! Kunnen jullie ook is een podcast doen met iemand die een actieve daytrader is? Volgensmij hebben jullie daar nog geen enkele aflevering over met zo iemand, zou top zijn!

 2. Zij os de beste! Ik heb haar cursus gekocht in November 2021 geloof ik, ik heb nog nooit zoveel waarde gekregen uit één cursus. De video’s, groepscoaching, case study channel,…. Alles wat je nodig hebt, is er gewoon 🤷🏼‍♀️ to the peeps who have invested in CCA, congrats!

 3. Wanneer je je mindset veranderd verder je alles😍💸 niet denken dat je het niet kan, maar als een ander het kan kan jij het ook💨

 4. In je leven kom je meerdere mensen tegen die verschillende boodschappen en wijsheden over willen brengen. Maar niet iedere boodschap heeft ook effect op jou als persoon. Je zal open moeten staan voor verandering en jezelf ontwikkeling en geluk gunnen. Jelline heeft dat stukje aan mij gegeven! Ik maak niet alleen stappen met de cursus maar ook op persoonlijke vlak! Dank daarvoor en ook voor deze podcast!

 5. Weer een super leerzame en inspirerende podcast heren. Wat mij opviel is dat jullie het rond 1:20:00 hadden over het geloof, en een stukje uit de Impaulsive podcast, dit stuk heb ik wel 3x terug geluisterd en kreeg elke keer kippenvel. Welke podcast was dit want zou die graag willen luisteren.

  Ga vooral zo door want elke podcast is een knaller 💪🏻❤️🔥

 6. Hoe kom je in aanmerking voor Youtube Adsense als je andermans video’s gebruikt.
  Ik krijg hier een re-used content claim voor…
  Alvast bedankt!

 7. Erg mooie podcast voor mij als oude zak (44jr) erg inspirerend, echter blijf ik met de volgende vraag zitten. Ze heeft het over grote aantallen cursisten, dit is dan alleen Nederland YouTube raakt dus verzadigd met cash cow kanalen en wordt het minder interessant en lucratief

Comments are closed.