Meer Bitcoin of meer EURO Wat is jouw doel


Als investeerder is het belangrijk om te weten wat je einddoel is.
In dit geval: wil je meer Bitcoin aan het einde van de rit of ligt jouw focus op het vermeerderen van jouw fiat geld zoals EURO of USD?

Van EURO en USD weten we dat zij continu aan inflatie onderhevig zijn en dus verminderen in waarde. Van Bitcoin weten we dat het op lange termijn in waarde toeneemt. Zou het dan niet verstandig zijn om je te focussen op het vermeerderen van je BTC?

In deze video laat ik je de verschillen zien en hoe relatief winst eigenlijk kan zijn.

————————————————————————————————————–
Zelf traden?
Mijn voorkeurs exchange: Binance
Mijn tweede exchange: Kucoin

Crypto Portfolio en balanceren: Shrimpy:
Quadency – De Beste Trading Bots:
Pionex – Het beste gratis (!) platform voor GRID trading:
Bitcoin kopen in Nederland of België:

Wij zijn op Facebook!

————————————————————————————————————–
#bitcoin #traden #quadency #shrimpy
Facebook Group Machine

4 thoughts on “Meer Bitcoin of meer EURO Wat is jouw doel”

  1. Hoi! Welke wallet raadt u aan om mijn opnames naar mijn bankcard te doen? Ik woon in België en zou graag tips willen hebben over de juiste wallets voor dit land. Danku wel op voorhand ! 🙂

  2. Hallo Jan, Ik las onlangs een artikel over stablecoins en de mogelijkheid die te gebruiken om je investering (waarde) te kunnen behouden als je bijvoorbeeld Bitcoin hebt gekocht en je wilt later meer Bitcoin kopen als de koers lager is (buy the dip). Als voorbeeld werd genoemd dat je dan je Bitcoin omzet in een Stablecoin zoals Tether, USD Coin, Binance of DAI zodat de huidige waarde (investeringsbedrag) niet daalt. En als de koers van bijvoorbeeld Bitcoin weer daalt en je wilt bijkopen je de Stablecoin weer omzet naar Bitcoin
    Voorbeeld: Je koopt voor een bepaald bedrag aan Bitcoin als de prijs laag is. Na verloop van tijd stijgt de prijs van Bitcoin en je wilt een deel van je Bitcoin verkopen om op een lagere koers weer Bitcoin te kunnen kopen.
    Als je Bitcoin wilt opnemen van je account dan betaal je opname kosten en als je Bitcoin koopt betaal je nogmaals kosten (transactiekosten).
    Om dit te vermijden kan je je Bitcoin omzetten naar een Stablecoin tot er een nieuwe dip komt en dan kopen!
    Vraag: kan jij misschien in een andere video uitleggen "hoe dit proces werkt en wat eventueel jouw ervaring is op dit onderwerp?

Comments are closed.