MIJN BOL WINKEL IS GESLOTEN, WAT NU? VERKOPEN OP BOL.COM


🙌 Hulp nodig met jouw Bol business? Connect met me via FB en stuur me een DM:

⭐ Dagelijks Bol.com Trends, Tips en Tricks? Check de Ecomshark FB groep:

📈 Mijn exclusieve Ecomshark community joinen voor next level trainingen en masterminds? Check hier:

📻 Heb je de Ecomshark Podcast al beluisterd?

⭐ Helium 10 –
⭐ Helium 10 – 50% Kortingscode: JOHNNY50 ​

Mijn naam is Johnny Ma en ik wil jou een realistisch beeld geven over mijn bol.com en amazon leventje zonder guru bullshit waar je tegenwoordig zoveel van ziet. Ik vertel je hoe ik online geld verdien op deze platformen door je mee te nemen in het hele proces.

In 2010 ben ik afgestudeerd in Rotterdam en daarna heb ik verschillende ondernemingen gehad en zo’n 5 miljoen euro omgezet. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd op het gebied van ondernemerschap, ben ik getrouwd en heb een gezin gesticht. In 2019 ontdekte ik mijn passie voor e-commerce en binnen 6 maanden had ik 100k omgezet. Volgende doel: 1 miljoen.

Mijn doel is om jou tips & tricks te geven om sneller te groeien, maar ook mijn fouten te laten zien, zodat jij deze niet meer hoeft te maken. Als je dus meer wilt weten over online geld verdienen en entrepreneurship, schrijf je dan in voor mijn kanaal.
Facebook Group Machine