Opleiding Energetisch Ondernemen – Zo trek je meer klanten aan en kun je stoppen met je werk


Wil jij knallen met je business, vanuit de juiste energie? Heb je behoefte aan , wil je meer omzet, meer impact en meer JOY?! Dan is de Opleiding Energetisch Ondernemen voor jou!

— MEER INFO: www.kimrietvink.nl/opleiding —

In deze video gaan we in op de volgende vraagstukken, en beantwoorden we de volgende vragen:

1. Ik ben al zichtbaar op FB en ik schrijf 1x per maand een blog. Mag ik gaan kijken of ik op andere manieren mijn klanten kan bereiken?

2. Hoe kan ik het aanpakken qua inplannen van berichten, zodat ik dit vooral MAKKELIJK maak voor mezelf en zo efficiënt mogelijk kan doen qua energie en tijd? Hoe pakt Kim dit bijv. aan met haar berichten, plant zij ze in of plaatst ze ook tijdens “downloadtijd”? En kan het inplannen bijv. voor verschillende kanalen op 1 plek?

3. Ik denk eraan om een praktijkruimte te huren maar ik ben nog wel opbouwend in klanten, bereik en omzet en daarom voelt deze stap nog spannend. Nu vraag ik mij af welke stap ik het beste kan zetten. Wat raden jullie mij aan in mijn situatie?

4. Op dit moment werk ik nog 2 halve dagen bij een klant, energetisch gezien 2 hele dagen. Het is intensief, een negatieve sfeer en erna is mijn energie laag (moe + overprikkeld). Hiermee rekening houdend plan ik op deze dagen verder weinig, ook qua nieuwe activiteiten/klanten. Zelf ben ik hier al mee bezig qua mindset-gedachten wat me kan helpen en met een goede energie erin te gaan. Ik voel hier al meer dan een jaar dat ik zo graag wil doen wat ik écht wil en zou het liefste eruit stappen en de stap naar/in eigen bedrijf (of dus praktijk) nemen.

Wel wil ik dit ook kunnen dragen qua energie en omzet, beide nog in opbouw en deze klant is het enige stuk vast inkomen. Ik voel de overtuigingen/angsten “red ik het (dan) financieel” , “kan ik dat dan wel” en “hoe ga ik dan genoeg verdienen” (– deze laatste heb ik overigens bij vakantie nemen ook). Wel denk ik dat de 2 dagen nu ook invloed hebben op de groei van mijn bedrijf, zowel energetisch als qua tijd (ook al weet ik dat ik op de andere dagen ook nog aan het groeien ben en stappen heb te zetten hierin). Hebben jullie advies/tips voor deze situatie?

5. Mijn website is nog niet klaar, ik wil lanceren via IG, maar heb nog geen idee hoe dit praktisch aan te pakken? HELP!

6. Mijn vraag is dus: op welk punt zeg je: ‘nu voel ik dat ik meer slaap nodig heb en slaap ik eens wat bij’.? Ik vind het wel belangrijk om naar mijn lichaam te luisteren enerzijds, maar anderzijds ben ik echt ‘committed’.

7. Ik merk dat ik het soms lastig vind concrete doelen te stellen. Ik kan niet goed inschatten of mijn doelen realistisch zijn, of juist te “makkelijk”?

8. Soms vind ik het moeilijk om mijn avondritueel vol te houden als mijn partner bij mij is (we wonen nog niet samen), hij geeft mij overigens erg mijn ruimte en steunt me onwijs, maar ik ben zo aan het zoeken naar balans hierin. Hebben jullie hier adviezen voor?

9. Ik heb de overtuiging dat succesvolle bedrijven altijd alles netjes/gelikt/professioneel hebben. Dus ook de instagram. Ik merk steeds meer dat ik deze overtuiging misschien wel los moet laten, maar ben erg aan het zwemmen hierin. Hebben jullie gouden adviezen omtrent de social media?

En, ben jij er ook klaar mee om jezelf klein te houden en verlang je naar VRIJHEID op alle vlakken in je leven?

Wil je een Ton op de Bank én tijd voor je gezin?

— Meld je dan nu aan voor de Opleiding Energetisch Ondernemen —
— www.kimrietvink.nl/opleiding —
Facebook Group Machine