Verkopen op Amazon FBA Nederland & Duitsland, hoe werkt dat nou precies?


Verkopen op Amazon FBA Nederland & Duitsland, hoe werkt dat nou precies?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🦁Aanmelden DUTCH AMZ MASTERS cursus 👉

💥[GRATIS] 5 Winstgevende producten op Amazon e-book 👉
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🔥Aanmelden Amazon FBA Training👉
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🦁 VOEG JE BIJ DE AMAZON LEEUWEN FAMILIE
AMZ Leeuwen Facebook Groep ►
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🗣 PRAAT MET MIJ OP SOCIAL MEDIA
Facebook ►
Instagram ►
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Hoe werkt Amazon nou precies. In deze video ga ik inhoudelijk in op de stappen in het proces naar een succesvol Amazon bedrijf. Ook Amazon FBA (fulfillment by Amazon) licht ik toe. Over Amazon Nederland heerst er ook nog te veel onduidelijkheid en ook dat ga ik in deze video behandelen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd zodat je zelf kunt starten met jouw eigen Amazon bedrijf.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Over dit Kanaal: Mijn naam is Jasper Leeuw en ik zet me in om mensen te helpen met het verkopen op Amazon waardoor ze passief inkomen kunnen verdienen en daarmee financiële vrijheid behalen. Ik zag zelf na mijn studie de 60-80 urige werkweken niet zitten, dit was namelijk de enige optie om echt succesvol te worden met een baan binnen mijn studierichting. Toen ben ik begonnen met het verkopen op Amazon en heb ik inmiddels zelf al financiële vrijheid behaald. Nu is het mijn doel om anderen ook te trainen in het verkopen op Amazon zodat ook zij meer uit het leven kunnen halen dan een saaie 9-5 baan. Ik kan je stap voor stap leren hoe het Amazon verkopen werkt en je daarmee helpen de eerste stap te zetten richting het leven waar jij van droomt. Spreek me gerust aan op social media, ik reageer op elk bericht en zal dit ook altijd blijven doen. Onthoud dat jij je leven compleet kan veranderen, als je maar begint!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★☆★ AMAZON SOFTWARE (MET KORTINGSCODE: LEEUW) ★☆★

PRODUCT LAUNCHES MET KORTING:

PRODUCT ONDERZOEK MET KORTING:

PRODUCTFOTOGRAFIE MET KORTING:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
De informatie die wordt weergeven binnen dit YouTube Kanaal en de hulpmiddelen die je kunt downloaden/bekijken door dit YouTube kanaal zijn puur en alleen voor educatieve en informatieve doeleinden.
Facebook Group Machine

30 thoughts on “Verkopen op Amazon FBA Nederland & Duitsland, hoe werkt dat nou precies?”

 1. Vooral de waarde van valuta's is enorm omlaag gegaan waardoor je meer dollars voor je aandelen krijgt, iets wat momenteel in bijna alle markten gebeurt.

 2. Jasper, hoe zit het met merkenregistratie en merkloos verkopen. Is dat hetzelfde als bij bol of kun je met kort het verschil uitleggen als dat er al is?

 3. Als ik de amerikaanse markt op wil, moet ik dan mijn producten shippen naar amerika? Als ik mn producten naar europa ship, lijkt t mij niet handig? Of zie ik dat verkeerd? Ik zou je echt graag willen spreken voor wat lessen en tips…want hoe jij dingen uitlegt past precies in mijn straatje.

 4. I am trying to add a new product, but I still can't fill in the field Unit Count: it doesn't accept any in put, I have tried everything.. I have been busy with that for more than 6 hours and if I won't find the solution today I am going to cancel my FBA account.

 5. Hallo, worden de verpakkingen direct vanuit China met logo naar je toegestuurd, of kan je ook via Fiverr dozen bestellen met je logo erop, of maken ze alleen de design?

 6. Ik heb wel respect voor hoe transparant en eerlijk dit over komt. Unlike de andere guru's die zich proberen te marketen met allemaal veel te good to be true resultaten, terwijl hun cursussen misschien ook wel net zo goed zijn als de jouwe. Jouw eerlijkheid wint wel mijn vertrouwen

 7. Hoi! Wij hebben enorme problemen met door het verificatieproces komen. Nu was laatst ons account eindelijk geverifieerd maar enkele uren later alweer gedeactiveerd. Heb je tips hoe wij dit het beste kunnen oplossen?

 8. Hoi! Mijn Bedrijfsnaam bij KVK is Eclips mijn geregistreerd brandname bij amazon is Missan. Nu vragen ze de volgende, wat moet ik precies inleveren aub? Ik ben maanden bezig.
  We will require a proof stating that the Brand (Missan) is affiliated with the UPC/EAN Owner) (Eclips)

  The proof of affiliation can be in the form of:
  1. Copyright
  2. Trademark
  3. Legal Agreement
  4. Letter of Affiliation
  5. Email

 9. Hi Jasper
  top video bedankt hiervoor. Ik heb een vraag kan je meerdere producten in verschillende productgroepen verkopen onder 1 account bij amazone en ook in verschillende landen?

  stel: Ik verkoop babyproducten in Duitsland, fietspompen in Amerika en verpakkingsmateriaal in Nederland. Dit kan allemaal onder hetzelfde account?

  Alvast bedankt

 10. Hi Jasper, heel duidelijke uitleg. Heel rustig. Vraagje…ik zie in de voorbeeld video's van Amazon bij het aanmaken van een account steeds B.V. als bedrijfstype staan. Is een Eenmaanszaak ook toegestaan als beginner?

 11. Duidelijke uitleg. Hoe werkt het als je verschillende type producten wil bundelen? Amazon moet dan begrijpen dat ze twee aparte producten toegestuurd krijgen naar hun opslag, maar vervolgens moeten die producten wel gebundeld worden. Wie zorgt daarvoor?

  En hoe zit het met aansprakelijkheid op producten? Stel dat er is een keer iets gebeurt met een product waardoor iemand schade ondervind, wat kan ik dan verwachten?

  Thanks voor je uitleg! Ben nog aan het onderzoeken maar met jouw video’s vind ik eindelijk een duidelijke uitleg in het Nederlands

Comments are closed.