WAAROM HEEFT JE CONCURRENT BELACHELIJK LAGE PRIJZEN? VERKOPEN OP BOL.COM


Hoe komt het dat sommigen belachelijk lage prijzen kunnen hanteren voor hun producten? In deze video leg ik uit wat de redenen zijn en wat jij in zo’n situatie kan doen.

🙌 Gratis een PRODUCT RESEARCH training van anderhalf uur om winning products te vinden:

📧 Schrijf je in voor de wekelijks nieuwsbrief met PRO tips voor jouw Bol business. Check

⭐ Dagelijks Bol.com Trends, Tips en Tricks? Check de Ecomshark FB groep:

📈 Wil je next level gaan met je Bol business? Check dan voor LIVE trainingen van meerdere ecommerce experts en mastermind sessies, waarbij we jouw uitdagingen tackelen.

⭐ Helium 10 (Product Research Tool):
⭐ Helium 10 Kortingscode 50%: JOHNNY50
⭐ Helium 10 Chrome Extention (gratis):
⭐ Amazon Cursus 2020 (gratis met Helium 10)
⭐ Boloo (7 dagen gratis):
⭐ Bol Cursus E-Book (gratis):

Mijn naam is Johnny Ma en ik wil jou een realistisch beeld geven over mijn bol.com en amazon leventje zonder guru bullshit waar je tegenwoordig zoveel van ziet. Ik vertel je hoe ik online geld verdien op deze platformen door je mee te nemen in het hele proces.

In 2010 ben ik afgestudeerd in Rotterdam en daarna heb ik verschillende ondernemingen gehad en zo’n 5 miljoen euro omgezet. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd op het gebied van ondernemerschap, ben ik getrouwd en heb een gezin gesticht. In 2019 ontdekte ik mijn passie voor e-commerce en binnen 6 maanden had ik 100k omgezet. Volgende doel: 1 miljoen.

Mijn doel is om jou tips & tricks te geven om sneller te groeien, maar ook mijn fouten te laten zien, zodat jij deze niet meer hoeft te maken. Als je dus meer wilt weten over online geld verdienen en entrepreneurship, schrijf je dan in voor mijn kanaal.
Facebook Group Machine

2 thoughts on “WAAROM HEEFT JE CONCURRENT BELACHELIJK LAGE PRIJZEN? VERKOPEN OP BOL.COM”

Comments are closed.