Winstgevend Cash Cow Channel In 5 Simpele Stappen – met YouTube Automation Expert Wanner


Cash Cow Channels zijn tegenwoordig DE manier om online geld te verdienen. Wat is een cash cow channel? Hoe start je een cash cow kanaal? En hoe kan jij snel naar €10K per maand schalen? Wij spraken Wanner Aarts, de YouTube automation expert van Nederland!

Krijg €200 KORTING met code ‘LOTGENOTEN200’ →

JOIN DE LOTGENOTEN COMMUNITY:

Wanner Aarts begon op jonge leeftijd met het maken van YouTube video’s. Al snel behaalde bij hier enig succes mee. Maar toen Wanner ontdekte dat je ook video’s kon uploaden zonder gezicht die je niet zelf hoeft te edite ging het als een speer. Inmiddels draait Wanner tonnen per maand en wordt gezien als de Cash Cow Koning van Nederland. Hij hielp zelfs Madelon Vos om haar YouTube account te upgraden! Wij vroegen Wanner: Hoe begin je een cash cow kanaal? Wat is een cash cow channel? Hij legt het ons uit in 5 simpele stappen! Ontdek dat en meer in aflevering 112 van de Lotgenoten Podcast.

ABONNEER GRATIS (ALLEEN VOOR LOTGENOTEN 🤫)→

LIEVER LUISTEREN? KAN OOK!
APPLE PODCAST:
SPOTIFY:

Check hier onze SOCIALS 👇
INSTAGRAM:
TIKTOK:

#lotgenotenpodcast #cashcow #youtubecashcow #cashcowchannel #cashcowkanaal
Facebook Group Machine

30 thoughts on “Winstgevend Cash Cow Channel In 5 Simpele Stappen – met YouTube Automation Expert Wanner”

 1. Mega leerzame podcast! Ik zit zelf in de research fase en wil zo snel mogelijk beginnen met een YouTube Cash Cow kanaal. Gelijk even contact gehad met Wanner via Insta tijdens het kijken van deze podcast, waarvan de printscreen nu op zijn verhaal staat haha. Hij komt over als een erg sympathieke gast! Deze cursus zou mij 100% zeker verder helpen!

  dionnefleuren

 2. Jammer dat hij niks over z’n insta carrière heeft verteld want hij had namelijk meme pages en dat deed ik toen dr tijd ook

 3. 9:12 ''Ik kan geen 1 ding opnoemen wat in Nederland beter geregeld is dan in Dubai?''
  Uuh wat dacht je van mensenrechten en werkomstandigheden voor gastarbeiders? Goede counter van Jaro, dat inderdaad je arm afgehakt wordt als je wat steelt. Natuurlijk is stelen fout, maar om lachend/goedkeurend te zeggen dat het prima is dat je arm eraf gaat is nogal ziekelijk. Lekker in Dubai blijven joh.

  Een goede vraag voor deze beste jongen is: Als in Dubai alles beter is, waarom ben je dan in Nederland? 🙂

  Man man man wat staat deze gast simpel in het leven zeg.

  Voor de rest wens ik hem het allerbeste en alle wijsheid toe.

 4. Heren, een introductie van het business model mis ik vaak op dit kanaal. Zou top zijn om daar mee te starten. Dus leg even (bij deze video) uit wat een cash cow kanaal is bij het begin van de video.

Comments are closed.